Laman Utama | Siapa Kami | Pakej Percutian | Tempahan | Hubungi Kami

PAKEJ  :  3 HARI 2 MALAM KUCHING + SERIKIN
TARIKH:   TBA
HARGA :   RM1,015.00
HOTEL :  HARBOUR VIEW/360 URBAN/TUNE/SIMILAR

Harga Termasuk:
Tiket penerbangan pergi dan balik
Penginapan di Tune Hotel ( Twin Sharing), Segala lawatan yg diaturkan termasuk tiket untuk memasuki tmpt lawatan. Tip, Makanan HALAL seperti dalam aturcara.
TIDAK Termasuk:
Perbelanjaan peribadi
Bayaran bag serahan kaunter
Lebihan berat bagasi
Caj beg yg di luggage
Perkara yang tidak dinyatakan
Cadangan Aturcara
Hari 1.                           Lunch/Dinner
Berkumpul di KLIA/LCCT 2 jam sebelum waktu berangkat.  Ketibaan di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuching di sambut oleh wakil kami.  Lawatan ke tempat tarikan pelancongan utama di Bandaraya Kuching.  Antaranya ialah Colonial Court House, Astana, Clock Tower, Tugu Charles Brooke, Muzium Sarawak, Muzium Kuching, Masjid Bandaraya, Waterfront dll.  Selepas lawatan, terus ke hotel penginapan untuk check in.  Acara bebas pada petang dan malam

Hari 2                            Breakfast/Lunch/Dinner
Sarapan pagi di hotel penginapan, lawatan ke sempadan Indonesia (Serikin).  Perjalanan ke Serikin mengambil masa lebih kurang 1 jam 30 minit.  Di sini banyak terdapat barangan murah seperti tikar rotan, barangan kulit, pakaian, kraftangan dll.
Acara bebas.  Dan antara aktiviti yang boleh anda lakukan ialah mengunjungi perusahaan membuat kek lapis Dayang Salhah di Kg Gersik yang terletak di seberang Sungai Sarawak.  Disini juga terdapat Food Court yang menyediakan pelbagai citarasa  tempatan, malaysia dan antarabangsa.  Rasailah pengalaman merentasi sungai Sarawak dengan menggunakan sampan. 

Hari 3                            Breakfast
Selepas sarapan pagi, anda bebas melakukan aktiviti sendiri sehingga waktu bertolak ke Lapangan Terbang Antarabangsa Kuching untuk penerbangan pulang.
kembali ke laman utama