Laman Utama | Siapa Kami | Pakej Percutian | Tempahan | Hubungi Kami

Package:             4 HARI 3 MALAM BALI
Departure:          TBA
Rate Per Person:  RM1,480.00
Hotel Used:         Kuta Beach Club/Legian Paradiso/Setaraf***
                 
HARGA TERMASUK:
Tiket penerbangan pergi dan balik
Penginapan di hotel 3 Bintang ( Twin Sharing), Lawatan, makan/minum seperti dlm aturcara, tiket masuk (jika ada), Tip, insuran berkumpulan  
TIDAK TERMASUK:
Perbelanjaan peribadi
Airport Tax @ Bali
Bayaran Beg Serahan Kaunter
Lebihan berat bagasi
Cukai barangan di Airport
Perkara Yang Tidak dinyatakan

CADANGAN ATURCARA
(Ini adalah cadangan dan mungkin berubah mengikut kesesuaian)

Hari 01 Kuala Lumpur – Denpasar (MM)
Berlepas dari LCCT.Setibanya di Ngurah Rai International Airport anda akan disambut wakil kami dan terus dibawa ke hotel untuk urusan check in. Berehat seketika sebelum makan malam.

Hari 02 Kintamani – Ubud Tour (SP/MT/MM)
Selepas sarapan, saksikan persembahan tarian tradisional Bali - Barong dan Kris, kemudian ke perkampungan Celuk yang amat terkenal dengan seni ukiran emas dan perak, perkampungan MAS terkenal dengan seni ukiran kayu, melawat ke kawasan sawah padi unik Ubud, Tampak Siring, Goa Gajah dan Kintamani Volcano yang akan membawa anda ke kawasan gunung berapi aktif, Batur, saksikan pemandangan indah disekitar kawasan ini, dalam perjalanan pulang ke Denpasar, singgah sebentar di kawasan ladang kopi Bali, peserta berkesempatan untuk merasa kopi Bali secara percuma disini. Makan malam dan kembali ke hotel. Aktiviti bebas.

Hari 03 Begugul – Tanah Lot Tour (SP/MT/MM)
Selepas sarapan, melawat ke Mengwi Royal Family di Taman Ayun Temple, Lake Beratan, dan ke Tanah Lot, salah satu tempat tarikan pelancong yang amat terkenal di Bali, peserta juga boleh mengambil kesempatan membeli barangan cenderahati di gerai gerai yang banyak terdapat di sekitar kawasan ini, antaranya barangan kraftangan Bali, t-shirt dll. Makan malam

Hari 04 Free At Leisure – Kuala Lumpur (SP)
Selepas sarapan pagi, aktiviti sendiri (peserta boleh mengambil kesempatan untuk mencuba spa Bali, ke gerai gerai, atau bersiar siar di pantai Kuta). Pada jam 1, check out dan peserta di hantar ke airport untuk penerbangan pulang ke Kuala Lumpur.

Note:  B(Breakfast); L(Lunch) D(Dinner)/ SP(Sarapan Pagi); MT(Makan tengahari); MM(Makan Malam)

kembali ke laman utama