Laman Utama | Siapa Kami | Pakej Percutian | Tempahan | Hubungi Kami

3H2M Medan | 4H3M Medan
PAKEJ:               4 HARI 3 MALAM MEDAN
Departure:          TBA
Rate Per Person:  RM1150.00
Hotel Used:         Garuda Plaza/Niagara/Setaraf***
                 
HARGA TERMASUK:
Tiket penerbangan pergi dan balik
Penginapan di hotel 3 Bintang ( Twin Sharing), Lawatan, makan/minum seperti dlm aturcara, tiket masuk (jika ada), Tip, insuran berkumpulan  
TIDAK TERMASUK:
Perbelanjaan peribadi
Airport Tax @ Medan
Bayaran Beg Serahan Kaunter
Lebihan berat bagasi
Cukai barangan di Airport
Perkara Yang Tidak dinyatakan


CADANGAN ATURCARA
(Ini adalah cadangan dan mungkin berubah mengikut kesesuaian)
       
Hari 01 Kuala Lumpur – Medan - Parapat (MT/MM)
Berkumpul di LCCT 2 jam sebelum waktu perlepasan. Setibanya di Kualanamu International Airport, anda akan disambut oleh wakil kami dan dibawa ke restoran tempatan, makan tengahari. Seterusnya anda akan dibawa ke Parapat, Lake Toba melalui Permatang Siantar. Check-in hotel. Makan malam di hotel.

Hari 02 Parapat - Brastagi (SP/MT/MM)
Selepas sarapan pagi, anda akan dibawa menyusuri Tasek Toba ke Samosir Island dengan menaiki bot. Di sana anda akan dibawa melawat ke Perkampungan Tomok dan Ambarita yang unik. Makan tengahari di restoran tempatan dan meneruskan perjalanan ke Brastagi. Di Permatang Purba, anda akan dibawa melihat rumah panjang Raja Batak Simalungun dan Air Terjun Sipiso Piso. Check-in hotel. Makan malam di hotel.
 
Hari 03 Brastagi – Medan ‘Shopping Tour’ (SP/MT/MM)
Selepas sarapan, anda akan dibawa melawat ke Gunung Gundaling untuk menyaksikan keindahan 2 buah gunung berapi yang masih aktif iaitu Sibayak & Sinabung dan Fruits Central Market. Setibanya di Medan, anda akan dibawa untuk “City Tour” termasuk lawatan ke Maimun Palace dan membeli-belah di Shopping Medan Mall, Pasar Ikan Lama, Factory Outlet dan Batik Shop. Check in hotel. Makan tengahari dan malam di restoran tempatan.

Hari 04 Medan – Lapangan Terbang Bayan Lepas (SP/MT)
Selepas sarapan, anda bebas dengan aktiviti sendiri. Makan tengahari di restoran tempatan sebelum dibawa ke lapangan terbang untuk berangkat pulang ke Malaysia.

Nota:  B(Breakfast); L(Lunch) D(Dinner) / SP(Sarapan Pagi); MT(Makan Tengahari); MM(Makan Malam)
kembali ke laman utama