Laman Utama | Siapa Kami | Pakej Percutian | Tempahan | Hubungi Kami


Pakej/Package:   5H4M SHANGHAI, CHINA
Departure:          TBA
Rate Per Person:  RM2,480.00
                 
HARGA TERMASUK:
Tiket penerbangan pergi dan balik
Penginapan di hotel 3 Bintang ( Twin Sharing), Lawatan, makan/minum seperti dlm aturcara, tiket masuk (jika ada), Tip, insuran berkumpulan  
TIDAK TERMASUK:
Perbelanjaan peribadi
Bayaran beg serahan kaunter
Lebihan berat bagasi
Cukai barangan di Airport
Perkara Yang Tidak dinyatakan

CADANGAN ATURCARA
(Aturcara ini adalah cadangan sahaja dan mungkin berubah mengikut kesesuaian)

Hari 01 Kuala Lumpur – Hangzhou (MM)
Setibanya di Hangzhou, anda akan di bawa mengunjungi West Lake – Viewing Fish and Lotus Ponds at Flower Harbor yang terkenal di sana. Selepas itu anda juga akan di bawa ke Dragon Well Tea Village. Daftar masuk hotel untuk berehat dan makan malam. Anda bebas melakukan aktiviti.

Hari 02 Hangzhou - Suzhou (SP/MT/MM)
Selepas sarapan pagi, anda dibawa ke Suzhou. Di sana akan di bawa mengunjungi Garden of the Master of the Nets, yang terkenal dengan seni bina Suzhou. Selepas makan tengahari, melawat ke Panmen City Wall dan juga kilang sutera. Di kilang sutera anda akan melihat sendiri cara membuat produk sutera dengan menggunakan tangan. Makan malam dan balik ke hotel.

Hari 03 Suzhou - Shanghai (SP/MT/MM)
Sarapan pagi di hotel kemudian terus ke Shanghai. Anda akan di bawa bersiar-siar di Shanghai Old Town atau juga dikenali sebagai Chenghuangmiao. Selepas makan tengahari, terus menuju ke masjid yang terkenal di sana iaitu Shanghai-Xiaotaoyuan Masjid yang bermaksud ‘masjid kebun kecil’. Setelah berbelanja di Herbal Medicine Center, anda akan di bawa makan malam dan balik ke hotel untuk berehat.

Hari 04 Shanghai - Hangzhou (SP/MT/MM)
Sarapan pagi di hotel, terus menuju ke Nanjing Road yang terkenal dengan kedai-kedai khas dan juga butik-butik terkenal. Selepas shopping di Qipu Jalan Bazaar, anda akan di bawa ke Hangzhou untuk melawat Phoenix Mosque. Selepas makan tengahari, meneruskan perjalanan ke Jade Center untuk membeli belah. Makan malam dan balik ke hotel
 
Hari 05 Hangzhou – Kuala Lumpur (SP/MT)
Selepas sarapan pagi, melawat ke Ming & Qing Dynasty Ancient Street. Iaitu sebuah lambang ideal sejarah dan budaya Hangzhou. Sebelum berlepas pulang, anda akan menghabiskan masa di Wulin Square iaitu jalan paling sibuk dan paling terkenal di Hangzhou. Makan tengahari dan dibawa ke lapangan terbang untuk pulang ke Kuala Lumpur.

Note:  B(Breakfast); L(Lunch) D(Dinner)/ SP(Sarapan Pagi); MT(Makan tengahari); MM(Makan Malam)  
kembali ke laman utama