Laman Utama | Siapa Kami | Pakej Percutian | Tempahan | Hubungi Kami


Pakej/Package:   5H4M SHENZEN & GUANGZHAO
Departure:          TBA
Rate Per Person:  RM2,180.00
Hotel Used:         Shenzhen Changan Hotel /Guangzhou Duobao Setaraf***
                 
HARGA TERMASUK:
Tiket penerbangan pergi dan balik
Penginapan di hotel 3 Bintang ( Twin Sharing), Lawatan, makan/minum seperti dlm aturcara, tiket masuk (jika ada), Tip, insuran berkumpulan  
TIDAK TERMASUK:
Perbelanjaan peribadi
Bayaran beg serahan kaunter
Lebihan berat bagasi
Cukai barangan di Airport
Perkara Yang Tidak dinyatakan

CADANGAN ATURCARA
(Aturcara ini adalah cadangan sahaja dan mungkin berubah mengikut kesesuaian)

HARI 1 SHENZHEN                               (MT/MM)
Setibanya di Shenzhen anda akan disambut oleh wakil kami. Lawatan dimulakan dengan teruskan dengan lawatan disekitar Bandar Shenzhen iaitu lawatan ke Lotus Mountain Park dan Red Forest Seaside Park.  Check In.  Acara bebas dan bermalam di Shenzhen.
Makan tengahari dan malam di restoran Halal tempatan.

HARI 2 SHENZHEN                               (SP/MT/MM)
Selepas bersarapan di hotel penginapan, anda akan dibawa sepanjang hari melawat “Splendid China & China Folk Village + Show”. Makan tengahari direstoran tempatan, anda juga akan dibawa melawat ke sebuah Masjid yang terdapat di sana. Pada sebelah petang membeli belah di Luohu Commercial dan Kilang Jade pulang ke hotel dan bermalam. Acara bebas. Bermalam di Shenzen.

HARI 3 SHENZHEN/ GUANGZHOU         (SP/MT/MM)
Selepas sarapan pagi di hotel penginapan, daftar keluar hotel dan sebelum bertolak ke bertolak ke Guangzhou untuk lawatan seterusnya ke Dongmen Shopping Street, Taman Yue Xiu yang mempunyai pemandangan dan beberapa tasik yang indah. Disitu juga terdapat “Five Ram Sculpture” yang dibina pada tahun 1959. Ia juga merupakan simbol Guangzhou dimana ianya diperbuat dari 130 keping marmar yang mempunyai ketinggian 10 meter. Lawatan diteruskan ke Makam saad Bin Abi Waqas sahabat Rasullallah saw. Makan Tengahari dan malam di restoran tempatan.  Bermalam di Guangzhao

HARI 4 GUANGZHOU                           (SP/MT/MM)
Selepas sarapan pagi di hotel penginapan, anda akan dibawa ke Dr.Sun Yet-Sen’s Memorial Hall yang terletak di Dongfeng Zhong Lu dan dibina pada tahun 1931. Kemudian melawat ke Masjid Guangta iaitu salah sebuah daripada empat masjid-masjid yang terkenal dan tertua di China. Ia mempunyai menara yang tinggi yang berlampu dimana juga pada masa dahulu menjadi rumah api penunjuk arah. Kemudian anda akan dibawa ke Burning Cream Center dan membeli belah di Beijing Road.

HARI 5 GUANGZHOU/SHENZHEN / KUL (SP/MT)
Sarapan pagi dihotel penginapan, daftar keluar hotel dan bertolak ke Shenzhen, atucara bebas sehingga anda akan dibawa ke Lapangan Terbang Antarabangsa Shenzhen bagi penerbangan pulang ke Kuala Lumpur.

Note:  B(Breakfast); L(Lunch) D(Dinner)/ SP(Sarapan Pagi); MT(Makan tengahari); MM(Makan Malam)  
kembali ke laman utama