Laman Utama | Siapa Kami | Pakej Percutian | Tempahan | Hubungi Kami

Pakej:                6H4M KOREA
                         Seoul, Namiseon, Mount Sorak, Everland, Namdaemun Market

Departure:          TBA
Rate Per Person:  Dewasa          RM3288.00 seorang (Bilik Berkongsi Berdua)
                          Kanak Kanak   RM2718.00 seorang (Berkatil 2-11 tahun)
Hargta Termasuk:
Tiket Pergi Balik (Vietnam Airlines), Tips, tour, transportation
4 Malam Penginapan(Twin sharing)
Meals as per itinerary, Group Insurance, Tour guide
Tidak termasuk:
Insuran Peribadi
Bayaran beg serahan kaunter
Perbelanjaan Peribadi
Lugguge bag surcaj

CADANGAN ATURCARA
(Aturcara ini adalah cadangan dan mungkin berubah mengikut kesesuaian)
 
HARI 1-2KUALA LUMPUR – SAIGON – SEOUL (MT/MM – Vegetarian)
Berkumpul di KLIA 2 jam sebelum masa berlepas di Saigon, transit sebentar di airport Saigon sebelum  bertolak ke Seoul. Tiba di Seoul pada awal pagi, sambutan di airport, peserta akan dibawa ke Yeoju Premium Outlet untuk membeli belah, disini terdapatnya lebih 120 kedai rekaan pereka pereka terkenal dunia, selepas makan tengahari, melawat ke Incheon Ginseng & Fruit Farm, peserta juga akan diberi penerangan dan berpeluang melihat cara cara membuat kimchi dibuat (kimchi merupakan makanan tradisi terkenal Korea), peserta juga juga akan berpeluang untuk mencuba pakaian tradisi masyarakat Korea iaitu Han Bok, sambung lawatan ke Incheon Ceramics Village. Bertolak ke Mount Sorak, check in hotel dan bermalam di Mount Sorak.
 
HARI 3 MT. SORAK - NAMISEON (M/MT/MM - Vegetarian)
Selepas sarapan, melawat ke sekitar Mount Sorak, antaranya ke Teddy Bear Farm, kemudian melawat ke lokasi pengambaran filem terkenal Korea iaitu, Winter Sonata, ke Chuncheon, Nami Island dan The Road Of Happiness, saksikan pemandangan yang sungguh mengasikkan disini, sebelah petang masa bebas membeli belah di Myeong Dong Street, check in ke hotel.
 
HARI 4 NAMISEON – EVERLAND – SEOUL (S/MM – HALAL)
Selepas sarapan, check out, melawat ke Everland, sebuah taman tema yang amat menghiburkan, kawasan ini seolah-olah Disneyland Korea, pelbagai aktiviti dan permainan boleh dicuba, peserta diberikan pas lawatan satu hari disini, peserta kemudiannya akan dibawa singgah di Masjid Besar Seoul, solat disini, masa bebas membeli belah di Itaewon. Makan malam (halal) dan kembali ke hotel.
 
HARI 5 SEOUL CITY TOUR + SHOPPING (S/MT/MM - HALAL)
Selepas sarapan, peserta dibawa untuk city tour di Seoul, antaranya ke Gyeongbok Palace, National Folklore Museum, Blue House, membeli belah di Ginseng, Cosmetic & Amethyst Factory, selepas makan tengahari (halal) singgah di Masjid Seoul, solat disini, masa bebas shopping di Namdaemun Street untuk membeli belah, antara barangan yang banyak terdapat disini ialah brooch dengan pelbagai bentuk dan jenis dengan harga yang amat berpatutan, makan malam (halal) dan bermalam di hotel.
  
HARI 6 INCHEON - SAIGON – KUALA LUMPUR (B)
Selepas sarapan, bertolak ke airport, dalam perjalanan singgah di kedai cenderahati, bertolak ke Saigon, transit sebentar sebelum menyambung penerbangan ke Kuala Lumpur. Tiba di Kuala Lumpur bersama kenangan manis di Korea.
 
* harga, tarikh & program tertakluk kepada perubahan semasa
* sebarang kenaikkan harga akan ditanggung oleh peserta
* harga min 15 pax 
kembali ke laman utama