Laman Utama | Siapa Kami | Pakej Percutian | Tempahan | Hubungi Kami


Pakej/Package:   
4Days / 3Nights Siem Riep
Departure:          TBA
Rate Per Person:  RM1,480.00
Hotel Used:         Angkorway/Similar***
                 
HARGA TERMASUK/INCLUDE:
Return Airfare KUL-Siem Reap-KUL
Accommodation @ 3* Star ( Twin Sharing), Tour as per itinerary, Meals at HALAL Restaurant, Guide
TIDAK TERMASUK/EXCLUDE:
Perbelanjaan Peribadi
Airport Tax USD 25
Caj lebihan berat bagasi

CADANGAN ATURCARA/TENTATIVE ITINERARY
(Aturcara ini adalah cadangan sahaja dan mungkin berubah mengikut kesesuaian)

Hari 1 : KUALA LUMPUR – SIEM REAP ( L/D )
Setibanya di Lapangan Terbang Siem Reap, peserta akan disambut oleh wakil kami dan akan dibawa ke hotel untuk check in. Makan tengah hari di local restaurant dan selepas itu melawat masjid untuk solat dan singgah di Kampung Islam, sekolah dan melakukan amal kebajikan seperti menderma buku, pen dan sebagainya untuk penduduk miskin di situ. Makan malam di local restaurant dan berehat di hotel.

Hari 2 : SIEM REAP / ANGKOR WAT ( B/L /D )
Sarapan di hotel dan melawat sepenuh hari di Angkor – The South Gate of Angkor Thom, Bayon, Baphoun, Elephant and Leper King Terrace, Phimeanakas, Ta Prohm. Makan tengah hari di local restaurant. Selepas makan tengah hari, meneruskan lawatan ke Warisan Dunia bagi Angkor Wat iaitu antara 7 keajaiban dunia dan melihat matahari terbenam di Gunung Bkheng. Makan malam buffet di local restaurant dengan menyaksikan persembahan Tradisional Kemboja dan berehat di hotel.

Hari 3 : SIEM REAP / TONLE SAP (B/L/D)
Selepas sarapan di hotel dan memulakan lawatan dengan melawat Kampung Terapung di Tasik Tonle Sap, merupakan tasik terbesar di Asia untuk merasai kehidupan nelayan. Makan tengah hari di local restaurant. Selepas itu, singgah di masjid untuk solat dan seterusnya membeli belah. Menyambung lawatan dengan melawat Ladang Sutera Angkor iaitu 16km daripada Siem Reap. Menikmati makan malam dan berehat di hotel.

Hari 4 : SIEM REAP – KUALA LUMPUR ( B )
Sarapan pagi di hotel dan tiada aktiviti sehingga chek out hotel. Selepas itu, berangkat ke Lapangan Terbang Antarabangsa Phnom Penh untuk pulang ke Kuala Lumpur. Acara selesai.


kembali ke laman utama